Automatie | PMA

Het vakblad Automatie | PMA is er voor de gehele industriële automatisering

Automatie | PMA is hét industriële automatiseringsvakblad voor ­proces-, productie- en machineautomatisering, informatisering en instrumentatie in Nederland en België. Automatie en PMA verschijnen zowel digitaal, als app en printed magazine

Automatie – Procesautomatisering en Instrumentatie

Automatie richt zich al meer dan 60 jaar op lezers met belangstelling voor industriële automatisering en instrumentatie, in brede zin. Het blad verschijnt acht keer per jaar en biedt niet alleen praktijkverhalen en kennis maar ook een beeld van de technologische ontwikkelingen.

 

Doelgroep

De lezers in Nederland en België zijn actief op verschillende niveaus in bedrijven en vakorganisaties. Niet alleen technici, engineers en operators die in de praktijk met instrumentatie en procesautomatisering te maken hebben, maar ook management- en directieleden die de DMU vormen ten aanzien van instrumenten, componenten en systemen.

PMA – Productie en Machine Automatisering

Met de opmars van digitalisering groeien automatiseringsoplossing-en voor de proces- en maakindustrie steeds meer naar elkaar toe. Ook ontstaan steeds meer hybride omgevingen. Dit was dertien jaar geleden aanleiding het vakblad Automatie uit te breiden met PMA (Productie- en MachineAutomatisering).
Hierin behandelen we alle relevante onderwerpen die je bij fabrieksautomatisering tegenkomt.

 

Doelgroep

Ook de PMA-doelgroep omvat technici, engineers, operators, specialisten en management, echter nu in de productiebedrijven, machinebouw en OEM-markt.

Automatie | PMA in cijfers

Oplage7.000
Edities per jaar8
Unieke bezoekers per maand18.000
Nieuwsbrief abonnees6.400

Extra informatie

Download de Mediakit

Download nu

Bezoek website Automatie | PMA

Website

Nieuwsbrief Automatie | PMA

Abonneer

Abonnement op Automatie | PMA

Abonneer nu

Ik wil meer weten over de advertentiemogelijkheden